Skreddersydde produkter til avtalt pris og tid.

Vi tilbyr et bredt utvalg trykksaker, displayløsninger, profilerings- og messeutstyr.

Alle typer trykk i større og mindre opplag, fra visittkort til messevegger. Vi produserer alt fra store eller små kataloger, til bannere og foliering, ferdig montert på vegg eller vindu. Fra vårt trykkeri i Stavanger betjener vi både kunder lokalt, på Jæren og i Rogaland, og hele Norge.

Se hele oversikten her!
Tradisjonsrikt men moderne

Omega Trykk kan føre sine aner tilbake til 1983. I 2016 fremstår vi som en moderne grafisk bedrift, med ny digital maskinpark. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd, er fleksible og løser oppgaver med erfaring og engasjement. Vi tar vare på deg som kunde, og leverer til avtalt tid.

Alt innen reklame og trykksaker

Vi spesialiserer oss på å «Få det trykt», på de fleste medium og flater: Papir, bannere, skilt, rollups, bøker eller brosjyrer. Hvis du trenger det, så kan vi mest sannsynlig levere det. Vi er opptatt av å levere til rett tid, og som avtalt. Slik får både du og vi en kjekkere dag på jobb og mindre stress med unødvendig styr og stell.

Omega Total

Vi har forenklet bestillingen av standardvarer, men det betyr ikke at vi har glemt alt annet! At vi har lagt opp et fast løp på ekspress-varer betyr bare at vi har bedre tid til å hjelpe deg med trykksaker og spørsmål som kanskje krever litt planlegging eller som ikke er helt A4.
Se gjerne oversikten over vårt standardutvalg av trykksaker, displayløsninger, profilerings- og messeutstyr. Hvis det enda er noe du ikke finner eller er usikker på så tar du kontakt.

Vi ordner det meste –raskt og enkelt!